dag 5
Door: Geralda
Blijf op de hoogte en volg Geralda
19 Oktober 2017 | Australië, Cairns
In de plaatselijke supermarkt was goed te zien dat er rekening gehouden wordt met de Nederlanders. We zagen drop, hagelslag (melk en puur), koekerij en het oer-Hollandse rolletje KING pepermunt. Natuurlijk is Heineken ook van de partij maar die kan je beter thuis drinken, is hier erg duur.
Even informatie tussendoor voor degene die van lezen houdt, van ons beiden een grote hobby. Ik heb het 1e boek uit, een echte aanrader met dank aan Sonja. Het boek draagt de titel: 'Ik ben Eleanor Oliphant' en is geschreven door Gail Honeyman. Een heel bijzonder en indrukwekkend boek. Dames van de leesclub: die moesten we maar eens opnemen in ons programma. Als iemand nog een goede leestip heeft: laat het horen.
Voor morgen staat een excursie gepland. Hopelijk gaat het niet teveel regenen want dan gaat het feest niet door.
Oh, en spul tegen de muggen, die we nog niet gezien of gevoeld hebben, is binnen. Jos dacht dat hij een enorm insect gespot had aan de muur in de slaapkamer. Bleek bij nader inzien de schaduw van sprinkler te zijn.
20 Oktober 2017 - 16:26
Sonja:
nog een leestip Geralda
Het licht dat we verloren van Jill Santopolo.
En weer met genoegen je verslag gelezen!
Sonja.
17 Januari 2018 - 20:52
Rob:
Ipv lezen zou je meer kunnen gaan schrijven. Dat gaat je erg goed af!